“Jeg vil få si tusen takk for et fantastisk inspirerende kurs! Å komme seg ut og være sosial med andre gravide igjennom 6 uker, bli kjent, trene uten å føle belastning og samtidig forberede deg på fødselen har vært kanon. Jeg fikk lært meg pusteteknikk og avslapningsøvelser som har gjort til at jeg fikk en flott fødselsopplevelse. Og det selv om jeg ikke fikk den “enkleste” fødselen. Min varmeste anbefaling!

Janicke

“For meg ble vanngymnastikk for gravide et veldig fint avbrekk i svangerskapshverdagen. Å få tilrettelagte øvelser i vann gjør godt for en kropp i stadig endring, og jeg opplevde treningen som helhetlig, med særskilt fokus på “problemområder” som rygg og bekken.

Det som gjør dette kurset unikt er at jordmor også brukte tid på å lære oss pusteøvelser, avspenningsteknikker og snakket oss igjennom fødselen på en profesjonell og trygg måte. I en jungel av tips og råd fra diverse blader, forum og andre “forståsegpåere” ble disse samtalene en god og trygg rettesnor for meg. Personlig opplevde jeg også at pusteteknikken og avspenningen jeg lærte på kurset, ble helt essensielt for meg i fødselssituasjonen.

På toppen av det: hele er treningen gøy, og et fint sted å bli kjent med fremtidige barselvenninner!”

Ingvill

“Jeg hadde god erfaring med dette kurset da jeg var gravid. Kurset bidro til å forberede meg fysisk og mentalt til fødselen og tiden etterpå. Det var avlastende for kroppen å trene i vannet. Øvelsene var varierte og jeg fikk trent hele kroppen. Instruksene var lette å følge. De ulike øvelsene rettet seg både mot fysisk trening og mot avspenning. Det var også mental trening i forhold til fødselen på slutten av hver kursdag, noe som jeg synes var svært nyttig. Jeg brukte denne mentale treningen aktivt da jeg skulle føde, og dette gjorde fødselen til en bedre opplevelse. Jeg kan absolutt anbefale dette kurset til andre gravide”

Silje

“Kurset hjelper deg å holde deg i god form, og forbereder deg til fødselen. I vannet blir man vektløs, og man kan derfor trene frem til fødsel selv om man har plager. Etter kurset valgte jeg selvsagt vannfødsel! Anbefales på del varmeste.”

Annette Elisabeth